Oj, så jag pluggar!

Gissa vad, jag har inte börjat plugga än....fyfyfy! Jag måste göra det nu, verkligen nu!
Bloggar nog inte mer ikväll, ha en super bra kväll allesammans, så hörs vi imorgon.  <3


Vafan.

För mycket på en dag, kan jag lova..
Just nu är mitt hår fuckd up, det var inte som jag hade tänkt mig.. ville ha det ljusare med det var rätt så mörkt, sen är det lite slingor med ljusare, funderar på att färga det igen, samma färg snart..(kommer en bild snart)
Ikv, ska jag bara plugga plugga, och ja vi får väl se hur det går med det appropå på att jag är väldigt rasande, för nu är det bara problem med flyttninge, mkt tjafs...
Sen har jag egentligen 2 problem, eller faktiskt 3. Imorgon ska drömresan in, i matten och jag är LÅNGT i från klar.. och jag fattar inte ett skit, och det är ju inte bättre med att pappa inte heller förstår. Hur ska jag då fixa klart det ikv?

andra saken, är att det är kvällsavslutning med alla 9or nu på ons, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig, alla är klara och beredda för kvällen, och här kommer jag, jag har ingen fin enkel tunika hemma heller, kommer jag måste köpa en till tunika/klänning... sen de tredje, avslutning på prima och då måste man ju klä sig extra fint, vad ska jag ha då? Har faktiskt en liten aning, men jag är inte säker.. Ska försöka kombinera ihop ngt tills imorgon, får se hur jag lyckas..

Men jag ska bara kika runt lite på bloggar ett tag nu, sen ska jag försöka sätta igång att plugga, vill ni hjälpa mig?
aja, vi hörs, när vi hörs!


såhär blev håret, inte speciellt bra bild men, whatever! :)

Ja elr nej!

Hej igen. Jag har funderat på ha dagens frågor ibland, då jag har tid och lust. Låter det bra? Jag ställer en fråga, ni svarar?



Ingen bild på håret idag, tyvärr!

Brunett IGEN

Hej nu sitter jag här IGEN, och gör inte ett dugg.. fast jag har en hel del saker jag måste göra tills imorgon, men vet ni vad jag orkar inte!  Datorn laggar, går inte skriva på word programet, så det var väl kul? Ja, nej!
Nu är jag brunett igen, kul va? Nej.. ville bli blond, aja whatever!
Känner mig mer bekväm i brunett, knr jag satt så får det förbli, i guess..

Imorgon ska jag träffa Fanny, känns toppen bra! Vad ska ni göra imorgon då? Men på kvällen blir det att plugga för mindel iallafall!
Aja, har inte så mycket att skriva satt, vi hörs, när vi hörs!



Trådarna har trasslat ihop sig igen..

:(

DET BLIR BRUNETT IAF! ;/

-

ja som ni kanske har sett de andra inläggen har det varit lite smått depp.
Men men, i helgen var jag med jessica och nils, skulle ha varit med massa folk. Men kvällen avslutades vid 22 tiden igår kväll. (orsaker)
Aja, det kommer nya helger eller hur jessica?

Idag är det söndag, imorgon skola.. men jag vet inte om jag ska dit, knr mig helt lost.. Men jag är väl så tvungen att fara ändå.
- Tina... Det är bara några veckor kvar nu, kämpa på!
Inte bara jag som får höra det hela tiden va?

Aja, idag så åt jag,pappa och Tobias på stan, sedan for jag och köpte balsam,shampoo och hårfärg.. ska försöka ljusa upp mitt hår. Lär ju inte lyckas, men de på affärn sa att det var en bra hår färg, så jag hoppas på dom.. (i think is gonna be ganska så mycket orange,) men vem bry sig! Kanske kommer en bild senare..

Men nu ska jag snacka lite med folk, hare bra!

,

Första gången jag gick in i klassrummet, så stirrade du på mig. Hela dagen lång.
Det var jobbigt och väldigt irriterande, tänkte ba: Vad fan har hon för problem?
Men vet du vad, jag är glad att du tog steget och började prata med mig, det har spårat mig till där vi står idag.
Du har gjort så jävla mycket för mig, egentligen alldeles för mycket.
Du har fått mig att inse hur livet är. Att världen står aldrig still..

Du finns i mitt hjärta, en stor del av mitt hjärta är du.

Du vet att jag alltid kommer finnas för dig, i all evighet!

Ska jag bara sitta och ta?

Ska jag bara sitta och ta skiten från andra och låtsas som ingenting?

Jag har fan ingen ork kvar, verkligen inte.

*

Som sagt, jag skrev inget igår heller. Var så förbannat trött och less. Igår var det egentligen så att jag och Sandra skulle på RIXFM men hon fick inte, så då blev det Tova och Sofia.
Träffade massa underbara vänner därmed!   RIXFM var inget speciellt år, lite överskattat.

Fick världens smäll av en tjej som överdrev osv, satan så sur jag blev. Tyvärr så fattade hon inte att hon bara var dryg och jobbig. Aja.
Egentligen var det också tänkt att jag skulle vara med natte, idag alltså.. men så blev det inte heller, hon skulle bort med sin mamma osv. Satt Nisse kommer ikv, inget planerat får se.
Resten av helgen då? INGEN ANING.

Ajaaa, haft prov de senaste dagarna, fuck.. säger jag bara!
aja, hejdå!

Alldeles för trött..

Ska sova nu, vet att jag inte har skrivit på någon dag. Men jag orkar verkligen inte nu, måste duscha!
FAN GLÖMDE ATT DET VAR SKOLA IMORGON, fan.. har prov!
Aja, måste iallafall gå!
Skriver imorgon, godnatt allihopa!

plugg plugg plugg!

Hej, nu sitter jag hemma och har världens huvudvärk. Inte det minsta kul, kjl.
Men jag var ganska så tvungen att fara imorse till plugget pga att det var praktiskt prov i HK och jag ligger rätt så risigt till där. Men det gjorde inte saken bättre, jag och Natte skulle göra inbakat kött och klyft potatis, vi var alldeles för snabba och tänkte inte igenom hur vi skulle göra sakerna, i vilken ordning. Så det var en enda stor röra, satt vi får se hur det gick med det.

Men som sagt jag for hem från skolan vid lunch tiden, och jag tänkte, gud vad skönt nu ska jag hem och sova, vila. Men icket, det blir inte så. Måste plugga till redovisningarna jag har imorgon, så det sög.
Men sånt är livet, iguess!

Hemkunskapen: Jag måste plugga till omprovet på torsdag, jag måste skriva en skriftlig värdering av det jag har gjort osv.
So: Måste göra klart redovisningen om Elsa Brändström
Sve: Måste göra klart litteraturhistorian (Romantiken)
Mat: Träna och visa att jag når upp till G.

Jag har märkt den senaste tiden att det är mer skriftligt än praktiskt i våran skola. Det är så himla viktigt att man skriver och utvärdera ALLT. Jag menar, varje ämne så har vi att vi måste skriva om allt, det är så himla drygt. Jag tycker det är enklare med praktiskt, ex bild, då vill man lära sig rita och måla. Men hela den terminen gick åt till att skriva om konstnärer blandannat, hur kul är det på en skala? Och det är mycket roligare att göra praktiskt också, tycker inte ni det?
Men som sagt, bara att kämpa på de sista veckorna som är klar.  Jag gör mitt bästa, och mer kan jag inte.

Och nu har jag tänkt över sommarskolan, jag måste gå där.. även om jag fixar g i matte, (som jag inte tror..) Så vill jag ändå gå där, för jag vill inte ligga allt för långt bak än dom andra i gymnasiet, om jag kommer in. Det är väl bra PAPPA?
Jaja, nu ska jag försöka ta och börja med arbetena jag har. Men vi hörs när vi hörs! ;)

http://hannaz.se Rekomenderar bloggen! :)




min älskling. >

Godmorgon!

Snart är Julia här. Int ofta man får besök så här pass tidigt, eller?
Idag är det kulturnatta som gäller, taggade? Det är då jag och vännerna.

Jag har blivit jätteförkyld, skit ont i halsen och snuvig, jättejobbigt... men det stoppar mig inte! Ha-ha. Aja jag har faktiskt ingenting att skriva just nu, fett trött och sjuk. Så vi hörs, när vi hörs!

!!!!!!!!

Underbart sommarlov det kommer bli...........-.-
INGEN BLOGG LUST ALLS HEJDÅ! RADERAR DEN!

FREDAG SNART LÖRDAG

Ja, nu är jag klar för skoldagen, ätit(ovanligt), sminkat och klätt på mig.
Idag har vi rätt så drygt schema, det börjar med sve-eng efter det så har vi eng/no, halvgrupper. Sedan har vi fys, och sen lunch. Efter lunch har vi sve(prov i litterlatur historia) kan inget.. Amen sen har vi no igen, och sist så har vi matte. Trevligt schema va?
Aja, jag går till 15.20 idag, så det är väl bara att kämpa på.
Kanske efter skolan så drar jag in till stan om jag hittar några linnen, för jag såg att det behövdes i min garderob.
Men nu ska jag försöka röja mitt rum litegrann innan jag far till plugget. Vi hörs, när vi hörs!

Tillbaka!

Tillbaka efter promenaden, först så började jag gå mot Volvo hållet, gamla vägen. Sen tänkte jag, eh jag måste börja springa, eller jogga. Satt då börja jag jogga till Volvo, mot travet. Gick sedan till sandhålet och sprang upp och ner för ''backarna'', jag lovar det var JOBBIGT!
Efter jag hade sprunigt 8 gånger upp och ner gav jag upp. Jag gick hem, och nu sitter jag här utanför på balkongen och chillar med laptopen, riktigt skönt!
Men nu ska jag planera inför helgen, ha det så bra!

Sommar och sol, det vill vi ha!

Nyss ätit middag, det blev en väldigt lätt middag kan jag säga. Flingor och fil toppen va? Var inte speciellt sugen på någon slags riktig mat idag, är så ruskigt varmt. Men hellre det än snöstorm.
Ikväll blir det att försöka göra klart svenska arbetet, som jag ligger efter med enhel del, sen ska jag väl försöka gå på en långpromenad med Charlie. Fastän jag har varit ute hela dagarna nu den senaste månaden, men det är riktigt skönt, fått väldigt mycket färg också.
Idag så har jag varit i stan med Sandra & Tova. Chillat och bara gått runt. Men för att jag for till stan var att jag skulle på soc ikväll, men så blev då inte. Tänkte att jag har väldigt mycket just nu, skolarbeten ex. Sen så kände jag att jag inte orkade heller, lite smått stressad, för 2 orsaker..
Men som sagt, super bra väder. Det är bra!


Haha, juste jag fick ett sms av Sandra idag när jag satt på bussen hem, eller MMS var det. Så här stod det på bilden.
-Vi sätter på allt.... och sen sprutar vi också. Klockren, våran humor vettni.
Aja, ska försöka på börja med arbetet nu, hare så bra så hörs vi, när vi hörs!

Kulturnatta, RIX FM

Ja, nu sitter jag och taggar kulturnatta i helgen! Det ska bli fett med skoj, i hope. Det blir jag Sandra, Mikaela, Julia Jessica, Alex, Alex och säkert fler. Sen kommer man ju även träffa massa folk där också. Så det blir superawesome!

Sen Rix Fm 27/5 Då blir det ksk Sandra, får se. Men vet ni vilka arister som ska dit? Jo, Apollo Drive, Broken Door, Darin, Lina&Velvet, Ramsells och Ola. Nice? He-he.
Men på Rix Fm lär det ju bli mycket lugnare än i helgen, eller vad tror ni brudar? ha-ha. Aja, nu ska jag försöka fixa håret. Vi hörs!

Jag har världens finaste kille.

Första gången jag träffade dig, föll jag för dig. Mina ögon slets sig till dig, mitt hjärta bultade och bultade, hela kvällen.
Den dagen kommer aldrig att glömmas, inte någon annan dag med dig heller.
Då jag är med dig, blir jag lugn, jag kan koppla av allt omkring, och bara ha kul. Du är en sån människa som alla skulle måbra av att ha.
Jag finner inga ord för dig, hur bra du är. Jag är bara så lycklig över att just jag fann dig. Jag hoppas och tror du förstår hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dig.

Ibland vet jag inte.

Ibland vet jag inte vad jag ska göra, om jag ska gå till någon och prata ut eller bara hålla det inom mig själv? Jag vet och är jätteglad över att det finns så fina människor som har sagt att jag kan prata med dom om det skulle vara något. Det är jag jätteglad över, och det känns jättebra!
Men ibland kan det kännas som om alla bara vänder ryggen mot mig, att det bara lyssnar men inte förstår, men det kan också vara till en stor hjälp ibland, att bara få det sagt. 

Jag har aldrig varit en sån som går fram och berättar hur jag mår och känner, inte bara sådär. Det kommer nog aldrig hända heller. Jag är väl van.
Men som sagt, att jag är jätteglad för ni som finns för en, ni ska veta att ni betyder mer än guld.







<3

Hejhopppillesnopp, ne men dagen har varit toppen. Slutade 12 idag, drog till stan med Natte och Sandra, chillade och sådär. Har gjort av med lite pening också, sitter alltid bra!
Annars så gjorde vi inte så mycket på stan idag, sandra och natte åt kyckling, '' jag var inte sugen alls '' nej ush, jag tog en macka ist.

Vid 1 tiden drog natte hem, jag och Sandra tog det lungt på stan och kollade på lite mså saker. Hon drog hem med halv 3 bussen för att jag skulle träffa min kontaktperson vid 3, satt det var roligt att få träffa henne, det var ett tag sen.
Men ikväll hade jag tänkt att plugga litegranna, men icket blir det av.. fattar inte ett skit, satt det blir att ta det lungt tror jag! Aja ni får hare så bra så hörs vi seanre!


Sandra
- JAG VILL BLI FULL, haha. puss

Natte
-  ... det låter som en gåta...


Världens godaste glass på MAX.

Jeans tights BIKBOK 99kr
Stickade tights HM 180 kr
Zebralinne HM 99 kr

(:

Oj så varmt det är ute idag! Jag som har tagit på mig rätt så varma kläder för att jag trodde det inte skulle vara speciellt varmt idag. Men aja, strax drar jag och Sandro till stan och solar, fett skönt! Måste få till färgen innan skolavslutningen, men vi ser väl vad det blir med den biten haha.. Men nu ska jag bara göra mig klar för att fara, byta lite kläder och så, även äta något... min lunch idag vart en glass och friskluft, bra va? ha-ha.. Men aja, jag har faktiskt inget intressant att skriva om, (som aldrig då..) men vi hörs ikväll om jag orkar sitta vid datorn med denna värma i huset, ha-ha.




Pic's



min älskling>

En saknad figur


Julia

Charlie den korven

Tova, sötnosen

Fina flickor


mina transar, puss puss

Sommar väder eller vadå?

Ja, nu så är jag hos älsklingen. Idag vaknade vi kring 10 tiden, och mörkte att strömmen hade gått, otur va? För min favoritprogram hade börjat och allt, u know våra bästa år. Men då var väl bara Nisse överglad över att det var strömavbrott, den jäveln.
Sen idag så har vi varit ute i det fina vädret, seriöst nu känner jag att det verkligen börjar bli sommar! Äntligen! Efter längtat som fan säger jag bara.
Aja, nu håller vi på göra mat, tacos blir det. Enkelt och gott, eller? Men jag ska gå och duka nu, så vi hörs någon annan dag, puss på er

B-

Mycket just nu
BLOGGPAUS!


;/

What do you do if you really regret somehing you've done in your life? I really regret that i didn't realize that my mom had those problems that she has. It feels so extremely hard to realize that mom is not the person i grew up with and had as a role model. That she has been completely transformed, thanks to that fucking alcohol... But it is her own choice if she wants to be healthy or not.....
What the hell should you do if you're willing to help you own mother to get back on her feet, if she refuses to realize that she has problems? Should i ignore her and declared dead?  Or should i try to reach her?
Im just confues...

;/

What do you do if you really regret somehing you've done in your life? I really regret that i didn't realize that my mom had those problems that she has. It feels so extremely hard to realize that mom is not the person i grew up with and had as a role model. That she has been completely transformed, thanks to that fucking alcohol... But it is her own choice if she wants to be healthy or not.....
What the hell should you do if you're willing to help you own mother to get back on her feet, if she refuses to realize that she has problems? Should i ignore her and declared dead?  Or should i try to reach her?
Im just confues...

Bror!<3

Jag brukar vara inne på min brors metro blogg ibland och läsa, och idag så var jag inne och såg ett inlägg han har skrivt, så här stod det blandannat

-Sen har jag en fråga till er alla hur gör man om man verkligen ångrar nåt man gjort tidigare i sitt liv? jag ångra verkligen att jag inte upptäckte att min mamma hade dom problem hon har och det känns så jävla svårt att inse att mamma inte är den person som man växte upp med och hade som förebild utan har blivit som helt förbytt, tack vare den där jävla alkoholen men det är juh hennes val om hon vill bli frisk eller inte men vad fan ska man göra om man e villig att hjälpa sin mor att bli frisk men hon vägrar inse att hon har problem ? ska jag strunta i henne och dödförklara henne? eller ska jag försöka nå fram till henne?
Jag håller med honom helt klart, jag är både arg och besviken på henne, men vad kan vi göra? Det är ju hennes val om hon vill bli frisk eller inte.

Jag är tacksam Tobias för all stöd från dig, hur ska jag tacka dig och de andra?


Jag vart sugen på att shoppa!

Var inne på modegallrian och hittade MASSVIS med underbara kläder, vill ha pengar nunununu...tyck synd om mig!

Tunika
Klänning
Klänning

Klänning
Tights

Skor

Jag vill så gärna ha!

Söndag

Nu är det söndag, och imorgon är det skola igen, thats suck...
I helgen har jag spenderat tiden med Jessica mest, vi har inte haft så speciellt mycket för oss, mest tagit det lungt och träffat folk. Vi hade ideer, men lite vält sent ute, så det sket sig totalt.. Så nästa gång måste vi ta och försöka planera i tid. Eller hur Jessica?
Imorgon kommer Nisse hem också, så det känns grymt. Ja vet ni vad, idag har jag faktiskt tänkt göra massor med saker, får se om jag ens kommer hinna med allt. Först tänkte jag bara ta det lungt nu på morgonen, äta frukost och sitta vid datorn. Kanske vid 14 tiden, plugga lite ex sve och so som jag ligger efter i väldigt mycket. Så det är väl en rätt så bra idee?
Sen ska jag fixa mitt hår, använda skumfärg, alltså toning, och sen ska jag göra inpackning i 30 minuter, jag lovar det behövs. Just nu är mitt hår ett råttbo, ni kan få se en bild sen... orange snyggt va? Nja,som min pappa sa
- Jag tycker du ska ha den hårfärgen, det är jävligt cool.
Gulligt va?
Nej men jag ska iallafall försöka få det till ljusbrunt, och sedan kanske jag gör ljusa slinogr i det. Sen med tiden blir det väl mer blont.
Men det var ju tänkt att jag skulle färga håret hos en frisör och det skulle kosta 1300-1400 kr att göra. Men vissa rekomendera att jag skulle komma nästa dag, för det var fullt. Så jag tänkte ah men då gör jag det imorgon. Men till den sista frisören, så sa hon att hon aldrig skulle färga mitt hår, inte just nu. appropå att mitt hår inte mådde speciellt bra, så jag är glad att hon var ärlig och sa sanningen, så nu ska jag vårda det ett tag, och se framöver hur det blir.

Imorgon tror jag att jag har NP i matematik, munligt så jag måste försöka tagga till det litegrann. Jag måste verkligen klara det och få 8 p annars kommer jag inte fixa matten, seriöst då vet jag inte vad jag gör, aja.
Men nu orkar jag inte skriva något mer, märkte inte att jag hade skirivt så hår mycket, så nu avslutar jag och lägger in en fin bild på mitt hår, host..





Tillbaka!

Hej! Nu har jag inte skrivit på ett tag, har inte haft någon blogglust alls. Men iallafall, min vecka har väl inte varit så speciell. Skola, kompisar, killen. Ja juste, just nu är Nils och hans pappa, syskon på väg till Norge, kunde ha följt med, men det blev tyvärr inte av. Hade gärna följt med annars.
Men ja, idag fick jag också reda på hur det gick till på nationellaprovet i matten, och jag kan säga såhär att jag måste verkligen ge järnet på det muntliga, annars är det över.. Så nu är det lite nerövst och pirrigt, ca 5 veckor var av skola. Känns inte verkligt, men det är det.. Ska iallafall bli skönt att slippa den här skolan i all evighet.

Men annars mår jag rätt så bra, fastän det har varit en hel del jobbiga saker den här veckan, men det är bara att kämpa vidare, och det är skönt att ha sina vänner och killen att prata med, allt blir så mycket enklare.
Aja, nu ringer telefonen, måste ta det. Vi hörs sen, kommer bilder då också!

Färgning = Misslyckat

Hej nu är håret klart, ingen skillnad alls förutom att det skimrar rött i solljus. Jaja nytt försök imorgon tror jag! Funderar på att färga det blont med mörkare slingor, kan he ut en bild som ex.
Men nu ska jag gå och lägga mig, hörs!



Något i den stilen, ksk lite ljusare vi får se!


Matförgiftade!

Hejhej! Ja som jag har sagt tiidigare, så har jag haft en bloggpaus. Men nu ska jag försöka börja blogga igen.

Men i helgen var det valborg, planerat att fara till Nisse och bara ta det lungt. Så ja, i fredags var vi hemma hos hans mamma och firade litegrann, med fika och gomat. Vi låg och såg på skräckisar, ojojoj det var verkligen hemskt, kjl. Kommer inte ihåg vilka filmer det var, men jag lovar det var de hemskaste jag någonsin har sett!
Ja men på lördag så hjälpte vi hans pappa, att flytta saker från deras hus till ladugården och sådär, det tog väl 2.5 h, och tungt var det, han tusan träningsvärk i armarna ha-ha!
Ja på kvällen for vi till hans pappas hus, som han inte bor i, vi städade där och tog det lungt. Nu kommer det hemska typ..
Vi fick med oss lite fika, mackor och nutella, och lite juice, vi åt och såg på film.. sedan efter någon 1h gick vi ut för att få ''friskluft'' och ja, tog det lugnt, sen började vi känna oss dåliga, börja hyperventiliera, och bli väldigt yr, vi går in och forsätter se på film. Nisse började klaga på att han mådde illa, och efter några minuter känner jag samma sak. Vi börjar oroaoss om saker och ting, Nisse rusade till toan och spydde, spydde och spydde...jag fick kvälvningar och bara satt där och fokusera, sen gick vi och vila ett tag, men jag kände att nu var det moin tur, jag rusade och gjorde mitt, samtidigt kommer han i full fart, och ja,  spyr,... Klockan var 12 och vi hade ingen telefon att ringa ngn, vi satt där utan att få ngn kontakt, sen smsa vi min pappa att han skulle ringa hans mamma så hon kunde komma och hämta oss, ja det gjorde hon, eller rättare sagt Kenneth och hon. Så det var ju shysst. Men ja, vi drog hem och försötke få i oss något, men jag fick inte i miig någon alls, men tillslut somnade vi och det var ju tur.. för jag mådde inte bra alls, och inte nisse heller...
Men idag mår jag väl sisådär, kan inte äta speciellt mycket men... Det går väl över antar jag!
Juste glömde säga vad det berodde på, maten var gammal.. Vi glömde kolla på när det gick ut...

En kommentar från oss

N- Jag ska aldrig äta något som är 1 dag gammalt, aldrig
T- Inte jag heller!
N/T - HAHAHAHA...


Sen idag så tog vi det bara lungt och chillade, och jag var tyvärr tvungen att fara hem, för imorgon är det ksola igen, det känns väldigt tungt men aja, inte länge kvar i skolan som sagt!

Men nu ska jag snart skölja ur hårfärgen! PUSSAR!

RSS 2.0