K ä r l e k e n t i l l d i g ä r o b e s k r i v l i g !


Jag älskar dig, så enormt mycket! Det går inte att beskriva med ord.
Jag fastnade för dig första gången jag träffade dig, det var kärlek i första ögonkastet.

Jag lovar dig, jag ska aldrig svika dig. Jag ska alltid vara på din sida. Vad som än händer, så kommer jag aldrig lämna dig, och aldrig sluta älska dig.

Du är min och förblir det. Jag älskar dig!

a

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte haft någon tid alls, och har inte det nu heller.. men jag tänkte bara visa att jag lever!
Vi får höras senare...

-.-'

Jag kommer nog inte blogga speciellt mkt denna vecka. Det är mycket som händer..

Nejnejnejnejnej!

Nej, fan också... Nu börjar jag bli sjuk IGEN!

Var och solade igår ju!

Kolla, lite brun har jag väl ändå blivit!


Ingen bra bild, ha-ha!

Skolavslutningsoutfit!






En fråga: Ska jag ha tights? Isf vilken sort?




Här sitter jag med min cocacola!

Hej här sitter jag och degar med en coca cola i handen, mums! Ja, jag kom nyss hem från älsklingen, super mysig helg, som alltid annars också. Vad har ni haft för er i helgen? Bara tagit det lungt eller?
Men imorgon är det skola som gäller igen, fett surt. Helgerna går så ruskigt fort... Men jag tror denna vecka kommer gå ruskigt fort, får vi iallafall hoppas. För imorgon har jag typ 1 lektion sen drar jag till tandläkaren, och ja då är det väl 40 minuter inanan jag slutar, så då palla jag ju självklart inte fara tillbaka, då drar jag på stan och gör en hemligsak.. he-he och sedan hem och träffar älskling, kanske.
Sen på tisdag är det vanlig dag, och ons samma sak. Torsdag slutar vi eller jag och Sandra 13.20 och då drar vi till stan och sedan matten, sen så efter matten så ska jag förmodligen till Hällfors, alltså till Nisse. Förmodligen har vi ingen skola på fre eller så går vi bara halv dag jag vet inte. Men vi se väl.
Imorgon så hade jag en redovisning, men jag missa ju den IGEN, för jag ska ju till tandläkaren, så ja jag är orolig för betyget.. aja!
Men nu ska jag vara social med folket, puss!



Får världens sommar känsla!

Vill bli brun

Godmorgon allihopa!
Snart är klockan 11, vaknade rätt så tidigt i morse av att brorsan skrek åt hundarna att hålla käften. Rätt så irriterande, men jag klev upp och duschade och då blev jag pigg så det gjorde egentligen inte så mycket. Men idag ska jag kanske till älsklingen, men först blir det att fara och sola. Vet inte riktigt om jag ska sola 15 min eller om det blir 20, aja det får vi väl se.
Vad ska ni hitta på resten av helgen då? Som sagt för mig blir det att umgås med älsklingen, har inte träffat han på 3-4 dagar nu, snyft!
Men nu ska jag försöka ta och ladda hem MSN, för det har blivit något skit konstigrt på datorn, DET är rätt så irriterande, kjl.  Men ha det så bra, vi hörs ksk senare idag, eller imorgon då jag kommer hem.


Nu ska jag svara på kommentarerna!;p



Jordgubbar & glass

Hemma igen, efter en lång dag i stan. Nu har jag shoppat min avslutningsklänning, rätt enkel och fin.
Idag på stan så har vi träffat massa folk och bara chillat. Nu ikv blir det att träffa Julia och hennes Nils, i guess. Sen blir det bara att dra hem och chilla, min syster kommer förbi ikv, för att hämta sin hund som vi har tagit hand om i veckan.
Men nu ska jag ta och försöka svara på kommentarerna jag fått, men vi hörs!


Snart plugget som gäller

Tjena, det här blir ett kort inlägg, ska strax äta och göra mig klar innan plugget. Alla har sovmorgon förutom jag, jobbigt jobbigt! Men jag måste få ihop min närvaro igen, he-he! Men ja, ni får ha en sån fin solig dag, så hörs vi mer när jag kommer hem, kanske vid 16-17 någongång. För idag ska jag på stan och shoppa, puss!






Säger godnatt nu!

Hej nu är jag less, pluggat klart för idag.. Ska strax ut med hunden, sedan går jag i säng tror jag.
Jag har börjat bli trött jättetidigt på den senaste tiden, vill kunna vara uppe minst till 03, men icket..
Det är som när jag och Nisse ser på film, alltid ska jag lyckas halvsomna.. Finns det tabletter som håller en vaken?
Aja, godnatt på er!

:)

Här kommer några bilder


Tröjan jag köpte igår!

Är jag? Är du?

Hej, blev precis klar med min frikvot. Vart inte speciellt nöjd. Men det får duga, vill inte att det ska låta som jag fjäskar eller något på det sättet.
Idag har det varit en väldigt tungdag, det började med att jag och Sandra for till PRIMA för att göra nationella i matte, och jag kan väl säga såhär att det inte gick nåvidare alls, det kändes då inte som det. Men vi får väl se hur det hela slutar.

Sen så vid 12 drog vi tillbaka, för att äta lunch och ja, vara på de lektioner som var kvar. So och idrott, men vi gjorde inte speciellt mycket alls, men det tyckte jag vi var värda faktiskt..
Men alldeles strax ska jag gå och se om jag får i mig något käk, för just nu är jag inte hungrig alls. Mår bara illa av att tänka på mat. Men jag ville bara fråga er en sak, att kan man bli städnarkoman då man är stressad? Att allt måste vara rent och fint? Det känns som det för mig, för det första jag gör när jag kommer hem efter skolan är att städa nästintill hela huset, sjukt men sant...
Aja jag måste avsluta nu, maten var visst klar. Hörs senare!



-

Kom hem för någon halvtimme sen. Varit på stan hela dagen typ, jag har shoppat lite små saker ex: 2 par tights, en tröja, och internet. Sedan har vi ätit lite gomat på stan, och senare på kvällen varit på ett möte. Så det var nice. Sen tidigare idag, så var vi på dovamyra med klassen, inte skoj alls. Kan jag lova.
Men jaja, nu är denna dag överstökat, snart ska jag och broder gå ut med hundarna, sen lär jag ju försöka gå lägga mig i tid. För imorgon gäller det, då är det NP i matte. Wish me luck..
Nu ska jag snart bege mig ut, så hare bra, så hörs vi imorgon tror jag! Godnatt;*





Mikaela Asplund

Jag saknar dig, kommer aldrig glömma det vi har gjort tillsammans!

I SEE YOU


Outfit

Här kommer min outfit:


ja precis, kolla bah på bilden, bad hairday, utan smink, vilken bomd asså!

Ja ngt rita.


Det här snurrar runt i mitt huvud var eviga dag.

Ja, jag blir helt lost i huvudet..


Mamma& jag håller på att förlora våran fina relation vi haft med varandra, pga alkoholen. Hon är den finaste, snällaste och bästa person som finns, eller hon var. Nu känner jag hur jag glider ifrån henne allt mer, jag känner hat, svek, förtvivlan över det jag ser. Hela våran familj har rasat samman i takt med hennes intag av alkohol. Alla säger att jag ska ställa krav och säga vad jag tycker. Men hur ska jag kunna ställa krav på min egen mamma? Är det inte meningen att det är hon som ska ställa krav på mig och ge mig konsekvenser för mitt handlande ? Nej, istället ska jag vara mamma åt henne. Men det går inte... För hon ser inte själv vad hon gör mot sig själv och mot resten av familjen. Säger någon någonting om alkoholen, hennes beteende eller något som antyder att det är fel på henne så blir hon rasande. Hon har redan förlorat kontakten med mina syskon och resten av släkten. Räcker det inte nu ? Ska även jag behöva försvinna ur hennes liv innan hon inser vad hon gör mot sig själv och alla som bryr sig om och älskar henne ? Jag älskar min mamma, och jag vill hjälpa henne ur detta hemska liv hon skapat. Men hur ? Kommer det någonsin kunna gå?

SOMMAR!


Ojojoj!

Det var någon som skrev på email, att vi inte har svarat på frågestunden på den andra bloggen. Ja menar, hur kunde vi glömma det? Jag sitter och kikar igenom frågorna nu. Jag tar över frågorna till den här bloggen ist, blir väl ändå lika roligt?

Anonym:
har du och nils haft sex? Haha ojoj, nyfiken.
isf hur ofta har ni de? Det är väl ändå lite privat.

Anonym:
Festar du & Julia? Hm jag vet inte hur jag ska ta och förklara, jag har inte festat, festat,  har väl druckit, men inte rejält på.
Julia har säkert varit på någon fest. Men vi funderar på det någon gång också.

Anonym:
singel? Jag är inte singel, men Julia är det.
bästa vän? Ojoj, vi har jättemånga fina vänner. Svårt att välja ut en enda.
oskuld? Båda har tappat.
sommar lr vinters? Jag tror det blir sommar.
fjortis? Jag kan inte påstå att jag och Julia är fjortis. Varken på sättet eller utseendet.
vilket gymmnasium blire? inriktning? För mig blir det BF på dragonskolan, för Julia tror jag att det skulle bli HR på östra.

Linda:
favoritmat?
Oj det är mkt!
thailand elr grekland? För mig blir det, thailand
favoritdjur? Hundar
favoritfärg? Alla möjliga
favoritplagg i garderoben? Tights
bästa sommarminnet? Det är alldeles för mkt, svårt att välja..
bästa bloggen? Det är väl ändå Kissies. Nä jag vet faktiskt inte.

Intressant, lite frågor. Men det duger.
Nu ska jag gå och försöka få i mig lite lunch. Hare bra sötnosar!

Mitt mål 2010

Mina mål under 2010

snodde detta från Linda men det var en sådan bra ide så jag tänkte att jag snor den.
Ändrat några saker.

* Minska socker Konsumtion drasdiskt!

* ska minst träna 3-4 gånger i veckan, en lång promenad och lite styrka.

* bara äta gotta på fre-lör.

* umgås mer med mina vänner och ta mig tid till dom, även killen!

* luncha/fika/stan med en vän minst 1 gång i vecka.

*Plugga mer till prov osv.

*Ta mig till en sångpedagog


detta tycker jag låter som rimmliga mål.




Längtar ni till sommaren?

Jag gillar inte den här klänningen, jag ÄLSKAR den.


Vill ha den i min garderob NU!

Sluta inte att kommentera!

Hej som ni ser har jag gjort en ny blogg. Jag vet inte riktigt varför, men jag kände att jag bara ville komma ifrån den andra, varför kan jag inte svara på, knäppt va? Jaja. Jag kommer fortsätta skriva om mitt liv, om mina vänner, kärleken, skolan, helt allmänt.
Men jag hoppas statistiken kommer vara på topp, och att det kommer massor med kommentarer.



RSS 2.0